Trapmaster Standaard

209.00

✔ Bekend merk Trapmaster
✔ Beste prijs kwaliteit verhouding
✔ Snelle bezorging
Categorie:

Veilige verzending met Post NL

  • 14 dagen bedenktijd
  • Besteld voor 16:00 is meestal zelfde dag verzonden
  • Veilig betalen met:

Beschrijving

Beschrijving

De vallenmelder Trapmaster is een professionele vallen alarm systeem met standaard 1,60 meter lange kabel met afstandssensor. In veel gevallen maakt het een eenvoudige en volledige elektronische bewaking van de kast tot aan het bewegende/mechanische element (deur of schuif) mogelijk. De sensor kan zowel als contactloze naderingsschakelaar (ook bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld kistenvangers) als afscheurcontact (geschikt voor veel betonpijpvangers) gebruikt worden. De standaardversie van de TRAPMASTER Professional is altijd beschikbaar met een interne antenne. Bij de meeste toepassingen is er geen externe antenne nodig. Mocht dat het geval zijn, dan zetten wij uw Professional graag om naar een externe antenne (met een antennekabel van 2,70 meter).

Inclusief:
– 
TRAPMASTER multi-netwerk roaming simkaart met data flat rate (5 cent / dag) met 5 € startkrediet
– Oplaadbare speciale batterij. Je hoeft geen batterijen te kopen.
– Zonder oplader. Let op: Eén oplader per detector is niet absoluut noodzakelijk als je meerdere detectoren in werking hebt.

Voordelen:
– Je kunt grotendeels werken zonder het gebruik van draden en touwen. Wat ervoor zorgt dat fouten worden geëlimineerd; een vastgelopen of geknaagde draad zou er anders toe leiden dat de valbewaking “blind” wordt – dit zou kunnen resulteren in niet-gedetecteerde vangsten.
– De melder kan verborgen en beschermd worden geïnstalleerd – b.v. in een beschermende behuizing. De melder is goed beschermd tegen diefstal en nieuwsgierige blikken. De triggerkabel is ontworpen om bijna bijtvast te zijn en beschermd tegen knaagdierbeten. Mocht er toch schade optreden, dan meet de valdetector dit als trigger en genereert dankzij het elektrische openingsprincipe een gewenst (vals) alarm. Dit betekent dat de triggerketting altijd volledig wordt bewaakt.
– Indien geïnstalleerd als naderingssensor, wordt de valbewaking altijd automatisch opgevangen zodra u uw val opvangt. De magneet kan dus nooit worden vergeten – er is geen handmatige interactie vereist.
– Deze versie is bijzonder geschikt voor het bewaken van kistenvangers en voor bepaalde betonpijpsifon zonder ombouw (sensormontage op de slede van de betonnen pijpsifon).

Specificaties:
– Afmetingen: 125 x 82 x 75 mm
– Gratis online beheer van uw detectoren met behulp van de gratis TRAPMASTER-app of de website
– Individueel configureerbare meldingen via gratis chatbericht (via Telegram, vergelijkbaar met Whatsapp), e-mail (gratis) of sms).
– Een samengevat statusbericht voor alle melders
– De detector werkt met alle netwerkexploitanten en gebruikt altijd het best beschikbare netwerk voor maximale betrouwbaarheid.
– Diefstalbeveiliging: een gestolen professionele detector is waardeloos voor dieven omdat deze niet door vreemden kan worden bediend.
– Maximale gegevensbeveiliging. Alle verbindingen zijn versleuteld (GDPR-compatibele online trap-detector). De TRAPMASTER-server bevindt zich in Duitsland.

Garantieverlenging beschikbaar van 2 tot 5 jaar
Tot nu toe hadden alle Trapmaster & Boarmaster detectoren 2 jaar garantie inclusief. NIEUW: vanaf nu kunt u al onze detectoren verkrijgen met 5 jaar garantie!

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trapmaster Standaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trapmaster Standaard