Münsterland sifon compleet

439.00

✔ Bekend merk Münsterland
✔ Beste prijs kwaliteit verhouding
✔ Snelle bezorging
Categorie:

Veilige verzending met Post NL

  • 14 dagen bedenktijd
  • Besteld voor 16:00 is meestal zelfde dag verzonden
  • Veilig betalen met:

Beschrijving

De Münsterland-sifon als complete sifon is verkrijgbaar in de vorm van een bouwpakket van verzinkt plaatstaal, gaas en hoogwaardig zeildoek.

De complete val wordt als bouwpakket verzonden.

De Münsterland-val is het nieuwe, innovatieve case-trap-systeem op de markt dat alle voordelen van de verschillende case-traps combineert die dit type val de afgelopen jaren succesvol hebben gemaakt onder professionele jagers.

Andere unieke verkoopargumenten die ze tot een allrounder maken onder de koffervallen:

Gratis toegang tot het vanggebied :
-Het open vanggebied geeft het spel de zekerheid dat het op elk moment kan ontsnappen.

Het ontbreken van staven in het valgebied:
-Het spel wordt niet afgeschrikt door metalen staven in het valgebied en de trekstang bevriest niet op de grond als deze onder nul is.

De release op step:
-Het aas hoeft niet te worden opgepakt; interesse in hem is voldoende. – Het belangrijkste voordeel van de kick-release vergeleken met alle pull-releases.

De gemakkelijk verwijderbare treeplank:
-De treeplank kan gemakkelijk worden verwijderd om vuil te verwijderen van de eenvoudige mechanica eronder: Een netjes gemonteerde ontgrendelingsstang garandeert maximale betrouwbaarheid. – Niet alleen bij temperaturen onder het vriespunt, waarbij de spuitboom kan bevriezen.

De comfortstand:
-Met een luid hoorbare “klik-klak” valt de giek in zijn vergrendelingsstand. Een volledig unieke en innovatieve vorm van vangen. Een mechanisme dat niet alleen inspireert, maar ook feilloos werkt.

Het kattenluik:
-Om verloren voorwerpen, zoals gevraagd door de regering van NRW, onbeschadigd uit de val te kunnen halen en naar het verantwoordelijke regelgevingskantoor te brengen.

De drie openingshoeken:
– Stel een van de drie openingshoeken in volgens uw wensen: van open (30 °) voor maximale acceptatie door roofwild, tot zeer laag (17 °), bijvoorbeeld om het vangstbereik te beperken tot kleine doelsoorten zoals marters.

De koppelingsrem:
-Verhoog het losgewicht traploos volgens uw wensen en behoeften. Het vervelende vangen van muizen behoort tot het verleden.

 

Extra informatie

Gewicht 80 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Münsterland sifon compleet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Münsterland sifon compleet