Energy (28/23)

79.80

✔ Bekend merk Imperial Food
✔ Beste prijs kwaliteit verhouding
✔ Snelle bezorging
Categorie:

Veilige verzending met Post NL

  • 14 dagen bedenktijd
  • Besteld voor 16:00 is meestal zelfde dag verzonden
  • Veilig betalen met:

Beschrijving

ENERGY is de soort ImperialFood waar het mee is begonnen. Vanuit deze basis zijn alle andere soorten ontwikkeld. ENERGY kenmerkt zich door een perfecte balans van voedingsstoffen. Daarnaast is dit soort rijk aan vitamines en bevat het een mix van eiwitten van een hoge biologische waarde. Calcium, Fosfor en Vitamine D3 dragen bij aan de vorming en ontwikkeling van een stevige botstructuur en een sterke spiermassa. Vitamine B werkt als versterker van het zenuwstelsel en de spiermassa.

De zéér lichte verteerbaarheid bevordert een goede spijsvertering en een perfecte aanpassing aan de darmen voorkomt darmproblemen en maagkrampen. De uitwerpselen zijn vast en stevig van structuur, wat het schoonmaken van verblijven vergemakkelijkt.

Aanbevolen voor: volwassen honden van elk ras. Het eiwit/vet gehalte is hoger dan gemiddeld, waardoor het product veelvoudig gebruikt wordt door hondensporters. De Energy is voldoende voor honden die een aantal keer per week trainen, of honden zonder speciale activiteit die de neiging hebben om schraal te blijven. Het is een goede keuze als de baas meer aandacht wil besteden aan de gezondheid en het welzijn van zijn/haar hond.

Voor meer gespecificeerde informatie over ImperialFood Energy kunt u onder ‘Product informatie’ klikken op het Pdf-bestand.

Inhoud: 20kg
Prijs: €61,50

Inhoud: 5kg
Prijs: €23,-

Product informatie:
Leaflet Energy – ImperialFood Benelux BV ©2019.pdf

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Energy (28/23)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Energy (28/23)